Zakelijk

PIXZ Zakelijk

...


PIXZ Zeeland

Koop nu jouw eigen unieke PIXZ!

Op het meest unieke, moderne, 'photo-sharing' netwerk van Zeeland staan duizenden, prachtige foto's, verdeeld over twaalf categorieën én alle Zeeuwse plaatsen. PIXZ is daarmee een grote bron van inspiratie voor aan de muur, op de website, relatiegeschenken, en andere marketing- & reclame uitingen. Bestel vandaag nog jouw unieke PIXZ. Lees hier alle mogelijkheden en prijzen.Mooie PIXZ gezien en gebruiken?

Zie jij een PIXZ die je bij blijft? En zou je deze willen gebruiken voor aan de muur, op canvas, website, kalender of als muurposter? Dat kan nu! Koop je eigen, unieke PIXZ tegen aantrekkelijke prijzen. Van de verkoopprijs gaat een groot gedeelte direct naar de PIXZ fotograaf.

Wat is het prijsbeleid van PIXZ?

Elke PIXZ heeft een unieke waarde. Van elk verkochte PIXZ gaat een deel naar de eigenaar van de foto en een Zeeuws goed doel. Er zijn diverse tarieven die variëren, afhankelijk van of u een particulier, ZZP-er, MKB of marketing/reclamebureau bent.

Wat kost een PIXZ?

PIXZ Zeeland hanteert het volgende prijsbeleid, exclusief btw:

  • € 15,00 | Particulier gebruik
  • € 25,00 | Zakelijk gebruik: Eenmanszaak
  • € 45,00 | Zakelijk gebruik: MKB / MKB+
  • € 95,00 | Marketingcampagne > 5.000 bereik

Wat kost een PIXZ voor exclusief gebruik?

PIXZ biedt exclusieve PIXZ aan. Dat wil zeggen, als je een licentie koopt voor de betreffende PIXZ, voor één, drie of twintig jaar, ben jij de eigenaar van de foto, totdat de licentie afloopt. Van dit bedrag gaat 40% naar de PIXZ fotograaf. Neem contact voor meer informatie en prijzen.

Ik wil PIXZ verwerken in relatiegeschenken, wat zijn de opties?

PIXZ Marketing kan een uniek voorstel maken. Op basis van aantal relatiegeschenken en type bedrijf, maken wij een concept op maat. Neem contact op met PIXZ voor de zakelijke mogelijkheden op maat.

Ik wil de foto op canvas laten drukken, kan dat?

Zodra u aangeeft wat de maten en wensen zijn, kunnen wij dat regelen.

Hoe bestel ik een unieke PIXZ?

Log in met je PIXZ account, ga dan naar de betreffende PIXZ-pagina op de website en klik op 'Origineel'. Daar vul je de gevraagde gegevens in. Wij, PIXZ, ontvangen deze mail en nemen contact op met de eigenaar van de foto. De fotograaf geeft zelf in het profiel aan de foto's te willen verkopen. Nadat de PIXZ fotograaf en PIXZ akkoord zijn, ontvang je een factuur. Na betaling ontvang je de PIXZ in originele resolutie in je mailbox. Bij bestelling ga je automatisch akkoord dat de foto gebruikt wordt voor de door jou, opgegeven doel.

Ik heb een PIXZ besteld, waar mag ik die voor gebruiken?

Zodra je een PIXZ hebt besteld mag je die enkel gebruiken voor wat je dit vooraf hebt aangegeven. Je gaat dan ook automatisch akkoord met de voorwaarden. Je mag deze foto niet gebruiken voor negatieve doeleinden en/of zaken die spreekwoordelijk niet door de beugel kunnen (racisme, belediging van anderen en dergelijke). De koper van de PIXZ heeft de foto gekocht en mag de PIXZ gebruiken voor de afgesproken doeleinden. De maker van de PIXZ blijft te allen tijde de eigenaar.

Zakelijke Partnerships

Wilt u uw bedrijf op unieke, typisch Zeeuwse, manier promoten én dit in samenwerking doen met het enige echte Social Media platform van Zeeland? Neem contact op voor de zakelijke partnerships en kansen.

Hoe zit het met copyright?

De koper van de PIXZ is de gebruiker van de betreffende foto en mag deze enkel gebruiken voor de afgesproken doeleinden. Het is verboden om een PIXZ foto als eigendom te communiceren; de maker blijft te allen tijde de maker. De koper is niet verplicht de naam van de fotograaf er bij te zetten maar dat mag uiteraard wel. Hoe meer we kunnen samenwerken met zijn allen, hoe beter wij Zeeland promoten.

Download de gratis app

Download Pixz App PIXZ App download


Download de App


Download Pixz App PIXZ App download
PIXZ Feed >

Laden...